قسمت دوم: پاسخ تشریحی به سوالِ، آیا مجاهدین تغییر کرده اند؟ رویکردشان به جنبش مهسا

مسعودرجوی و تغییرات شگرفش، رویکردش به جنبش مهسا و دیگر گروهها

آیا اعضاء مجاهدین سرمایه اند یا قربانیان مغزشویی نیازمند درمان

توضیحات تشریحی در مورد سوال ناقص مانده، آیا اعضای مجاهدین سرمایه اند یا...

پرگار بی بی سی با سازمان مجاهدین چه بایدکرد؟ با شرکت داود باقروند ارشد

برنامه پرگار با شرکت داود باقروند ارشد

گندزدایی جامعه سیاسی خارج کشور

گندزدایی جامعه سیاسی خارج کشور

Who are Mek cult? An inside report for the first time by defected High-ranking Mek and NCRI member.

An inside report for the first time by an ex-high-ranking member of Mek and NCRI based on the Mek’s own publications and ... Who assassinated the Americans in Tehran? Mek and Spying for Russia Did CIA destroy Mek-Russia spy net? How Mek retaliated? Seizure of US Embassy in Tehran? Mek’s Islamist Revolutionary Courts Mek and the Children in the Combat Mek and Saddam Hossein of Iraq and Saudi Arabia Mek as Assassinators Who is the head wife in Mek Leader’s Harem? Have they changed? How Maryam Rajavi deceives the western world? How Mek terrorism differs to ISIS and Al Qaeda terrorism? Why Mek is more dangerous? Use of 10-year-old children in combat by Mek. Who are the wives of the harem of the Caliph of the Mek? Mek’s planed courts and justice for their Islamic State describe by its Calipha. How the world can protect itself against terrorism?

مصطفی رجوی پدرش مسعودرجوی را به دادگاه کشانده است

در مطلب سپتامبر 2020 نیز تحت مطلب ” سخنی با مصطفی رجوی” نوشتم که دشمن مصطفی رجوی پدرش است و نه کس دیگر در آنچه مصطفی رجوی بعنوان ورود یا ادامه به مبارزه برای آزادی و… نامید، باید بداند که در این مسیر، دشمن اصلی اش، نه رژیم که مسعود رجوی خواهد بود.

آخرین پست ها

واکـاوی مـزدوری! سلطانی، خـدابنده، عـزتی، حسینی، یغـمایی، کـریمدادی، مصــداقی و پورحسین، منتقدین فرقه مافیایی رجوی. نقد آتشبیاران معرکه مشترک رجوی و سایت رهیافتگان

داود باقروند ارشد عضو علیرتبه سابق مجاهدین و شورای ملی مقاومت

محمدرضا روحانی مسئول مستعفی کمیسیون امور ملیتهای شورای ملی مقاومت: مسعود رجوی، ودرخواست اعدام امیر انتظام،حکم اعدام علی زرکش و مهدی افتخاری، دشنام به شاملو ،مرضیه ‌وتهدید جدا شدگان پناهنده در خارج کشور

محمدرضا روحانی مسئول مستعفی کمیسیون امور ملیتهای شورای ملی مقاومت: مسعود رجوی، ودرخواست اعدام امیر انتظام،حکم اعدام علی زرکش و مهدی افتخاری، دشنام به شاملو ،مرضیه ‌وتهدید جدا شدگان پناهنده در خارج کشور

تقدیم به امیروفا یغمایی که مسعودرجوی مادرش را جلو چشمانش ذبح کرد

مبارزه با رژیم یا فروپاشی درونی فرقه ای داعشی که میلیتاریسیم جهانی برای ایران تدارک دیده است

چرا رجوی نیاز دارد درخواست دیدار با اعضای در اسارتش را به نبرد دین بین فو تعبیر کند؟

افشای حقایق پشت پرده ضدیت با خانواده با اسناد سازمانی توسط داود باقروندارشد از مسئولین خانوادهها در مجاهدین

گسترش وطن فروشی در خارج کشور به سرکردگی رهبر همه وطن فروشان و دشمنان ایران

حمایت از تحریم و حمله نظامی به ایران خیانت به مردم و فاصله گرفتن آشکار از ایران و ایرانی

تحلیل طوفانِ سراسریِ جورج فلوید در آمریکا -داود باقروند ارشد

پایه اجتماعی فرقه رجوی (آمریکای نئوکانها) درحال فروپاشی است و رجوی برای صدمین بار بیگانه پرستیش به گل نشسته است

پربیننده ترین ها

ملاقات با نخست وزیر هلند آقای مارک روته در جریان کنگره سالانه حزب اتحاد احزاب لیبرال اتحادیه اروپا (آلده پارتی) در آمستردام. طی ملاقات ضمن معرفی خودو فرقه رجوی و نقض شدید حقوق بشر توسط این فرقه در آلبانی تشریح شد.

ملاقات با آقای گای فرهوفشتادت عضو پارلمان اروپا و رهبر فراکسیون لیبرالهای اتحادیه اروپا از سیاستمداران عالی و افشای همه ترفندهای فریب فرقه رجوی در زمینه ماهیت این فرقه و فشارها و توطئه هایی که علیه جدا شدگان اعمال میکند.

بنابه دعوت یو ان واچ جنبش نه به تروریسم و فرقه ها در نشست سالیانه حقوق بشر و دمکراسی شرکت کرد. خانم دکتر هشترودی بنا به دعوت جنبش نه به تروریسم وفرقه ها در این نشست شرکت کردند که حضور ایشان باعث خوشحالی جنبش نه به تروریسم و فرقه ها گردید. ایشان ضمن حضورفعالشان در نشست با اعضای عالیرتبه شرکت کننده در جلسه به بحث و گفتگو پرداختند. ازجمله با وزیر سابق دادگستری و عضو پارلمان کانادا آقای ایروین کولتر و از بنیانگذاران یوان هیومن راتس واچ مفصلا به بحث پرداختند. این کنفرانس سالیانه جهت شنیدن گزارشات قربانیان حقوق بشربرگزار میشود. در همین رابطه آقای داود ارشد رئیس جنبش نه به تروریسم و فرقه ها سخنانی بشرح زیر ایراد کردند:

درملاقات با دکترورنر هویر به اطلاع ایشان رسید که: فرقه رجوی در حال تدارک دیدن یک زندان ابدی موسوم به اشرف 3 در ‏محلی دورافتاده میباشد. این محل یک پایگاه نظامی متروکه آمریکایی می باشد با یک فرودگاه و یک سکوی هلی برد کوچک و ‏بخشی از سیستم های داخلی آن مستقیما از آمریکا آورده شده و نصب گردیده اند. از ایشان استمداد کمک شد. ‏

ملاقات با همسر نرگس محمدی در مقر ملل متحد ژنو-------آقای داود ارشد و خانم دکتر هشترودی با همسر نرگس محمدی در این ملاقات آقای تقی رحمانی همسر نرگس محمدی که خودشان نیز چندین نوبت زندان بوده اند از نقض حقوق بشر در ایران گزارشی به کنفرانس ارائه کردند و از تناقضات موجود در سیستم قضایی ایران در جریان محاکمه نسرین محمدی بطور مفصل و جامع سخن گفتند.خانم دکتر هشترودی و آقای مهندس ارشد با ایشان ابراز همدردی کردند و جزئیات بیشتری از موارد نقض حقوق بشر در فرقه تروریستی رجوی که در آن فعال بوده است را برای آقای تقی رحمانی تشریح نمودند.

دادخواهی علیه برده داری پناهجویان در تیرانا همچو لیبی توسط فرقه رجوی در دیدار آقای ارشد با نخست وزیران هلند و اسلووانیا

ملاقات با رهبر حزب دمکراتهای آزاد آلمان (اف پ د) آقای کریستین لیندنر در جریان کنگره سه روزه احزاب لیبرال اروپا در آمرستردام هلند. افشای جنایات فرقه رجوی علیه اعضا و جدا شدگان

آقای ارشد در مورد ادعای فرقه رجوی و حامیانش گفتند چند شاخص آشکار وجود دارد. چرا متحدین آنها بویژه آقای دکتر بنی صدر با پیش بینی سرنوشت آنها در عراق از آنها جدا شدند؟ چرا هیچ ایرانی چه مردمی چه سیاسیون در مراسم آنها شرکت نمیکنند؟ چرا این تشکیلات مجبور است جهت گردهمآیی هایش سیاهی لشکر کرایه کند؟ چرا این تشکیلات در ترس از مردم ایران اجازه نمیدهد با اعضایش درارتباط قراربگیرند؟ چرا ارتباط اعضایش را با جهان قطع میکند؟ چرا تمامی تحلیلگران برحقیقت نفرت مردم از این تشکیلات بدلیل همکاری با صدام را تاکید میکنند؟ چرا باید رجوی در داخل تشکیلاتش زندان و شکنجه برای اعضای خودش راه بیندازد؟ چرا مجبور است برای دریافت حمایت سیاسی هرچند بی ارزش منافع مردم ایران را به کسانیکه خود به کشتن آنها افتخار میکرده است بفروشد و حتی برای چند دقیقه سخنرانی آنها دهها هزار دلار بپردازد؟ چرا حتی عربستان حامی سیاسی و مالی آنها ارزیابیشان از آنها این استکه “هیچ جایگاهی در میان مردم ایران ندارند”؟ چرا در همین پارلمان اعضای سابق منتقدش را بقصد کشت میزند؟ چرا هر منتقدی ایرانی و حتی غیره ایرانی را جاسوس و مزدور رژیم!! میخواند؟ آیا بخاطر همین چرا ها نیست که: وقتی مردم ایران در سراسر کشور جهت خواسته هایشان دست به تظاهرات و اعتراض میزنند هیچ اسمی از آنها نمیآورند؟ آیا این مسئله پیامش غیر از این است که: مردم ایران رژیم حاضر را صد بار به فرقه رجوی ترجیح میدهند. و “تنها آلترناتیو دمکراتیک” جوکی بیش نیست.

خانم دکتر فریبا هشترودی: با یقین میگویم که مجاهدین شکنجه میکنند…. هشترودی1سرکار خانم دکتر فریبا هشترودی یکی از برجسته ترین زنان ایرانی جزء افتخارات ایرانیان در فرانسه، نویسنده و خبرنگار و فعال سیاسی که سابقا عضو شورای ملی مقاومت ایران بوده است که باید ایشان را بیشتر شناخت با علم یقینی در مورد فرقه تروریستی رجوی از درون آن سخن میگوید. وقتی به عمق پوسیدگی تشکل رجوی پی بردم جدا شدم بله

آخرین کلام مهدی تقوایی خطاب به مسعود رجوی

آخرین کلام مهدی تقوایی خطاب به مسعود رجوی

مهدی تقوایی از اعضای زندانی زمان شاه تشکیلات مجاهدین، که رضا رضایی در خانه او با ساواکی ها روبرو و خودکشی کرد. و مسئول چاپخانه مخفی سازمان بود. با همسر و دو فرزندش در مخالفت با انقلاب ایدئولژیک بعد از محاکمه اش در عراق به ارودگاه مرگ رمادی عراق فرستاده شدند تا در آنجا بپوسند.

بیانیه 14 تن

بیانیه 14 تن

نیروی خارج کشور چه میخواهد ‏و بیانیه 14 تن

مقالات پربیننده

فرقه ها در میان ما

دانش علمی شناخت و تمیزدادن فرقه از تشکل سیاسی

بدون شناخت علمی از فرقه های خطرناک تحلیل عملکردهای فرقه رجوی و اثرات بشدت مخرب آن بر اعضا و جداشدگان و خلاص شدن از فشارهای شکنجه گونه روانی مغزشویی های چندین دهساله غیرممکن است

خانم آناگومز نماینده پارلمان اروپا خواستار اخراج فرقه رجوی شد

افشاگریهای خانم سلطانی در رابطه مسعود رجوی با زنان مجاهد

افشاگریهای خانم سلطانی در رابطه مسعود رجوی با زنان مجاهد

قسمت سوم: گفت‌ و شنود با فرشته هدایتی ۳۲ سال در مناسبات و تشکیلات

قسمت سوم: گفت‌ و شنود با فرشته هدایتی ۳۲ سال در مناسبات و تشکیلات

قسمت دوم: گفت‌ و شنود با فرشته هدایتی امروز باید گفت آنچه را که فردا گفتنش دیر است

قسمت دوم: گفت و شنود با فرشته هدایتی: افشاگریهای فرشته هدایتی در مورد فرقه رجوی

قسمت اول: گفت‌ و شنود با فرشته هدایتی ۳۲ سال در مناسبات و تشکیلات

قسمت اول: گفت‌ و شنود با فرشته هدایتی ۳۲ سال در مناسبات و تشکیلات

سیامک نادری مرگهای مشکوک فرقه رجوی را افشا میکند

کشتن و سربه نیست کردنهای فرقه رجوی

سخنان آقای داود ارشد در پنجمین کنگره سکولاردمکراتهای ایران -کلن آلمان

سخنان آقای داود ارشد در پنجمین کنگره سکولاردمکراتهای ایران -کلن آلمان

فعالیت های ما در تصویر

سخنرانی آقای داود باقروند ارشد در پارلمان اروپا

 

اسکار ۲۰۱۶: نامزدهای جایزه بهترین فیلم

این مطلب نگاهی است به فیلم های نامزد جایزه بهترین فیلم اسکار ۲۰۱۶.

مراسم معرفی برندگان و اهدای جوایز اسکار شامگاه یکشنبه ۲۸ فوریه در لس آنجلس برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: فهرست نامزدهای اسکار ۲۰۱۶

درباره اسکار بیشتر بخوانید:

نامزدهای جایزه بهترین بازیگر زن

– نامزدهای جایزه بهترین بازیگر مردنامزدهای جایزه بهترین کارگردانی

نامزدهای اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان

بیگ شورت

کارگردان: ادام مک کی

بازیگران: کریستین بیل، استیو کارل، رایان گاسلینگ، برد پیت

داستان فیلم:

چهار دلال مالی در آستانه بحران اقتصادی سال ۲۰۰۸ وقتی می بینند بانک های بزرگ، رسانه ها و حکومت وقوع این بحران را متوجه نشده‌اند میلیاردها دلار را با قمار زیادی سرمایه گذاری می کنند.

نکته واقعی: چهره های سرشناسی (از جمله مارگوت روبی، شخصیت حقیقی که فیلم ” گرگ وال استریت” بر اساس خاطرات او ساخته شد) با ایفای نقش های کوچکی در طول فیلم مفاهیم پیچیده بازار مالی و سرمایه گذاری را برای تماشاچی توضیح می دهند.

نظر منتقدان:

جو مورگنستون در روزنامه وال استریت ژورنال نوشت: “هر چهار ستاره فیلم هر یک به نوع خود بازی زیرکانه، جذاب و طنز آمیزی ارائه می دهند طوری که بازی خوب آنها به علاوه ساختار اخلاقی اجتماعی فیلمنامه تقریبا به این سئوال پاسخ کاملی می دهد که چطور یک عده با قمار روی بیماری نظام مالی آمریکا به ثروت رسیدند.”

پل جاسوسان

کارگردان: استیون اسپیلبرگ

بازیگران: تام هنکس، مارک رایلنس، آلن آلدا، امی رایان، آستین استوول

داستان فیلم:

ماجرای فیلم براساس حوادث واقعی در دوران جنگ سرد اتفاق می افتد. یک وکیل آمریکایی به نام جیمز بی دانووان (با بازی تام هنکس) برای دفاع از یک جاسوس اتحاد شوروی که بازداشت شده (با بازی مارک رایلنس) استخدام می شود و به معاوضه او با یک خلبان آمریکایی به نام فرانسیس گری پاورز که در اسارت اتحاد شوروی است (با بازی آستین استوول) کمک می کند.

نکته واقعی:

در عالم واقعیت وقتی که هواپیمای U۲ آمریکایی مورد اصابت موشک های اتحاد شوروی قرار گرفت به خاطر اندازه کابین، خلبان نمی توانست به شکل خودکار به بیرون پرتاب شود. او مجبور شد خودش را از هواپیما خارج کند و با چتر نجات فرود بیاید. او یک نقشه با خود داشت که بعدا آن را از بین برد و یک سوزن مخصوص خودکشی که در یک سکه دلار نقره ای مخفی شده بود.

نظر منتقدان:

کنت توران در روزنامه لس آنجلس تایمز نوشت: “نقل داستانی با این تبحر روی پرده سینما بسیار نادر است. اثر استیون اسپیلبرگ چنان عالی است که بیننده فراموش می کند “پل جاسوسان” در واقع دو فیلم است: یکی درامی است که در صحن دادگاه و جریان محاکمه اتفاق می افتد و دیگری یک تریلر جاسوسی است. این فیلم به خاطر اینکه فیلمنامه اش را برادران کوئن نوشته اند در عین حال طنز سیاه و غیرمنتظره ای دارد.

بروکلین

کارگردان: جان کرولی

بازیگران: سیرشه رونان، اموری کوئن، دومهنل گیلسون، جیم برودنبت، جولی والترز

داستان فیلم:

بر اساس کتابی به قلم کولم تویبین، نویسنده ایرلندی، و حوادث آن در دهه پنجاه میلادی اتفاق می افتد، زندگی یک دختر جوان ایرلندی را بازگو می کند که زندگی در شهری کوچک در ایرلند را رها کرده و به نیویورک و محله بروکلین مهاجرت کرده است. او زندگی جدیدی را همراه با عشق و فرصت های جدید در پی می گیرد ولی در عین حال از دلتنگی برای زادگاه و سرزمین مادری اش رنج می برد.

نکته واقعی:

ایفای نقش اصلی داستان برای سیرشه رونان احساس برانگیز بود. پدر و مادرش از مهاجران ایرلندی هستند که در آمریکا ساکن شدند و خودش نیز در نیویورک متولد شده، هر چند بخشی از دوران کودکی خود را در روستاهای ایرلند طی کرده است. بخشی از این فیلم در فاصله کمی از منزل او در شهر نیویورک فیلمبرداری شده است.

نظر منتقدان:

مارک کرمود در هفته نامه بریتانیایی آبزرور نوشت: “بروکلین با ورود به تاریخچه غنی سینما در پرداختن به موضوع مهاجرت، به زیبایی احساس چند پاره شدن بین زمان، مکان و هویت را نشان می دهد. در مرکز این فیلم سیرشه رونان خودنمایی می کند که از سال ۲۰۰۸ که برای فیلم “تاوان” نامزد دریافت جایزه اسکار شد تاکنون یک گام اشتباه برنداشته است.”

مد مکس؛ جاده خشم

کارگردان: جورج میلر

بازیگران: تام هاردی، شارلیز ترون، نیکلاس هولت، هیو کیزبرن، رزی هانتینگتون وایتلی.

داستان فیلم:

در دنیایی غبار آلود پس از وقوع آخرالزمان، امپراتور فوریوسا (با بازی شارلیز ترون) پنج همسر یک رهبر خودکامه به نام ایمورتان جو (با بازی هیو کیز برن) را فراری و با کمک مکس (با بازی تام هاردی) آنها را از یک صحرای بی آب و علف عبور می دهد.

نکته واقعی:

از زمانی که جورج میلر ایده اولیه این فیلم به نظرش رسید تا زمان پایان تولید آن ۱۷ سال طول کشید. در ابتدای کار قرار بود مل گیبسون ستاره اولین فیلم از مجموعه “مد مکس” نقش قهرمان این فیلم را بازی کند.

نظر منتقدان:

رابی کالین در روزنامه دیلی تلگراف نوشت: “این فیلم تقریبا چیزی نیست جز تعقیب و گریز که صحنه های آن با سرعتی بی نظیر که چشم و گردن بیننده را از کار می اندازد، جلو می روند. آثار جورج میلر با دیالوگ ناچیز، ادیت سریع صحنه های اکشن آن که خیلی عالی طراحی شده اند، معمولا مثل فیلم های صامت – هر چند با سرو صدای زیاد- از آب درمی آیند.”

مریخی

کارگردان: ریدلی اسکات

بازیگران: مت دیمون، جسیکا چستین، چویتل اجیوفور، کیت مارا

داستان فیلم:

فضانوردی به نام مارک واتنی (با بازی مت دیمون) که به سیاره مریخ رفته پس از وقوع یک طوفان شدید از بقیه گروه جا می ماند و تصور می شود که مرده است. او برای نجات خود و بازگشت به زمین باید تمام خلاقیت ها و شوخ طبعی خود را به کار بگیرد.

نکته واقعی:

موسیقی متن فیلم پر از ترانه های سبک موسیقی دیسکویی مثل آثار گروه آبا، گلوریا گینر، دونا سامر و دیوید بوئی است.

نظر منتقدان:

مارک کرمود در آبزرور نوشت: “این فیلم به شکل فروتنانه و ساده ای مشکلات زنده ماندن مثل پختن غذایی با سیب زمینی وقتی که سس گوجه ای در کار نیست و لذت پوچ تماشای فائق آمدن انسان بر فضا، آن هم با استفاده از مقداری نوار چسب و طناب را نشان می دهد.”

برخاسته از گور

کارگردان: الخاندرو اینیاریتو

بازیگران: لئوناردو دی کاپریو، تام هاردی، دومهنل گلیسون، ویل پولتر

داستان فیلم:

شخصیت اصلی داستان به نام هیو گلاس از ساکنان نواحی مرزی و وحشی آمریکا در اواخر قرن نوزدهم، پس از اینکه مورد حمله یک خرس وحشی قرار می گیرد در سرزمینی سرد و دورافتاده از سوی همراهانش رها می شود.

بیشتر بخوانید: درباره برخاسته از گور

نکته واقعی:

در این فیلم فقط از نور طبیعی استفاده شده و بخش اعظم آن در شمال کانادا فیلمبرداری شده است.

نظر منتقدان:

جاستین چنگ در مجله واریتی نوشت: “این فیلم را در درجه اول به خاطر کیفیت های احساسی و زیبایی شناسانه آن باید ستود. سرودی است بی رحمانه در رثای زیبایی ها و وحشت طبیعت که از همان لحظه آغاز تاثیری هیپنوتیک دارد. کاستی هایش به عنوان یک درام انسانی و اندیشه ورزی های ماوراء طبیعی آن کمی دیرتر خود را نشان می دهند.

اتاق

کارگردان: لنی ابراهامسون

بازیگران: بری لارسون، جیکوب ترمبلی، جوآن آلن، شون بریجرز، ویلیام اچ میسی

داستان فیلم:

فیلمنامه را اما داناهیو براساس یکی از کتابهای خودش نوشته و داستان دردناک مادر جوانی به نام ما (با بازی بری لارسون) را بازگو می کند که با پسر پنج ساله اش (با بازی جیکوب ترمبلی) در فضایی با ابعاد سه متر در سه متر زندانی است.

نکته واقعی:

بری لارسون علاوه بر ملاقات و گفتگو با روانشناسان برای شناخت روحیات افرادی که به اسارت گرفته می شوند، سه دفترچه خاطرات برای شخصیت اصلی داستان در سنین ۱۰، ۱۴ و ۱۶ سالگی نوشته تا در ایفای این نقش به او کمک کند.

بیشتر بخوانید: بری لارسون چگونه خود را برای بازی در فیلم اتاق آماده کرد

نظر منتقدان:

اولی ریچاردرز در مجله امپایر نوشت: “این فیلم سئوالات زیادی را برای بیننده مطرح می کند و آنها را با خود به سفری در تاریکی می برد تا شاید بتوان در دوردست ها نوری را دید. لنی ابراهامسون چنان به خوبی این داستان را حکایت می کند که در پایان شما را که با خودش به نقاط غیرقابل تصوری برده می خواهید دوباره این سفر را تکرار کنید.

اسپات لایت

کارگردان: تام مک کارتی

بازیگران: مایکل کیتون، مارک روفالو، ریچل مک آدامز، لیو شریبر، جان اسلتری، استنلی توچی

داستان فیلم:

داستان واقعی است که نشان می دهد چگونه خبرنگاران روزنامه بوستون گلوب آزار جنسی کودکان توسط کشیشان کلیسای کاتولیک در ماساچوست را کشف و برملا کردند.

نکته واقعی:

این روزنامه نگاران بوستون گلوب که نام گروه آنها اسپات لایت بود در سال ۲۰۰۳ به دلیل فعالیت خبرنگاری خود جایزه پولیتزر را دریافت کردند.

نظر منتقدان:

پیتر بردشاو در روزنامه گاردین نوشت: “این فیلم هیچگاه به اوج پر احساسی نمی رسد ولی به شکل توانمند و ارزنده ای یک ماجرای بسیار مهم را بازگو می کند.”

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

 
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS20k
دریافت مطالب جدید از طریق ایمیل5k
مارادر فیسبوکتان به اشتراک بگذارید12k
از کانال یوتوب ما بازدید کنید14k
از کانال یوتوب ما بازدید کنید
extra smooth footnotes