قسمت دوم: پاسخ تشریحی به سوالِ، آیا مجاهدین تغییر کرده اند؟ رویکردشان به جنبش مهسا

مسعودرجوی و تغییرات شگرفش، رویکردش به جنبش مهسا و دیگر گروهها

آیا اعضاء مجاهدین سرمایه اند یا قربانیان مغزشویی نیازمند درمان

توضیحات تشریحی در مورد سوال ناقص مانده، آیا اعضای مجاهدین سرمایه اند یا...

پرگار بی بی سی با سازمان مجاهدین چه بایدکرد؟ با شرکت داود باقروند ارشد

برنامه پرگار با شرکت داود باقروند ارشد

گندزدایی جامعه سیاسی خارج کشور

گندزدایی جامعه سیاسی خارج کشور

Who are Mek cult? An inside report for the first time by defected High-ranking Mek and NCRI member.

An inside report for the first time by an ex-high-ranking member of Mek and NCRI based on the Mek’s own publications and ... Who assassinated the Americans in Tehran? Mek and Spying for Russia Did CIA destroy Mek-Russia spy net? How Mek retaliated? Seizure of US Embassy in Tehran? Mek’s Islamist Revolutionary Courts Mek and the Children in the Combat Mek and Saddam Hossein of Iraq and Saudi Arabia Mek as Assassinators Who is the head wife in Mek Leader’s Harem? Have they changed? How Maryam Rajavi deceives the western world? How Mek terrorism differs to ISIS and Al Qaeda terrorism? Why Mek is more dangerous? Use of 10-year-old children in combat by Mek. Who are the wives of the harem of the Caliph of the Mek? Mek’s planed courts and justice for their Islamic State describe by its Calipha. How the world can protect itself against terrorism?

مصطفی رجوی پدرش مسعودرجوی را به دادگاه کشانده است

در مطلب سپتامبر 2020 نیز تحت مطلب ” سخنی با مصطفی رجوی” نوشتم که دشمن مصطفی رجوی پدرش است و نه کس دیگر در آنچه مصطفی رجوی بعنوان ورود یا ادامه به مبارزه برای آزادی و… نامید، باید بداند که در این مسیر، دشمن اصلی اش، نه رژیم که مسعود رجوی خواهد بود.

آخرین پست ها

واکـاوی مـزدوری! سلطانی، خـدابنده، عـزتی، حسینی، یغـمایی، کـریمدادی، مصــداقی و پورحسین، منتقدین فرقه مافیایی رجوی. نقد آتشبیاران معرکه مشترک رجوی و سایت رهیافتگان

داود باقروند ارشد عضو علیرتبه سابق مجاهدین و شورای ملی مقاومت

محمدرضا روحانی مسئول مستعفی کمیسیون امور ملیتهای شورای ملی مقاومت: مسعود رجوی، ودرخواست اعدام امیر انتظام،حکم اعدام علی زرکش و مهدی افتخاری، دشنام به شاملو ،مرضیه ‌وتهدید جدا شدگان پناهنده در خارج کشور

محمدرضا روحانی مسئول مستعفی کمیسیون امور ملیتهای شورای ملی مقاومت: مسعود رجوی، ودرخواست اعدام امیر انتظام،حکم اعدام علی زرکش و مهدی افتخاری، دشنام به شاملو ،مرضیه ‌وتهدید جدا شدگان پناهنده در خارج کشور

تقدیم به امیروفا یغمایی که مسعودرجوی مادرش را جلو چشمانش ذبح کرد

مبارزه با رژیم یا فروپاشی درونی فرقه ای داعشی که میلیتاریسیم جهانی برای ایران تدارک دیده است

چرا رجوی نیاز دارد درخواست دیدار با اعضای در اسارتش را به نبرد دین بین فو تعبیر کند؟

افشای حقایق پشت پرده ضدیت با خانواده با اسناد سازمانی توسط داود باقروندارشد از مسئولین خانوادهها در مجاهدین

گسترش وطن فروشی در خارج کشور به سرکردگی رهبر همه وطن فروشان و دشمنان ایران

حمایت از تحریم و حمله نظامی به ایران خیانت به مردم و فاصله گرفتن آشکار از ایران و ایرانی

تحلیل طوفانِ سراسریِ جورج فلوید در آمریکا -داود باقروند ارشد

پایه اجتماعی فرقه رجوی (آمریکای نئوکانها) درحال فروپاشی است و رجوی برای صدمین بار بیگانه پرستیش به گل نشسته است

پربیننده ترین ها

ملاقات با نخست وزیر هلند آقای مارک روته در جریان کنگره سالانه حزب اتحاد احزاب لیبرال اتحادیه اروپا (آلده پارتی) در آمستردام. طی ملاقات ضمن معرفی خودو فرقه رجوی و نقض شدید حقوق بشر توسط این فرقه در آلبانی تشریح شد.

ملاقات با آقای گای فرهوفشتادت عضو پارلمان اروپا و رهبر فراکسیون لیبرالهای اتحادیه اروپا از سیاستمداران عالی و افشای همه ترفندهای فریب فرقه رجوی در زمینه ماهیت این فرقه و فشارها و توطئه هایی که علیه جدا شدگان اعمال میکند.

بنابه دعوت یو ان واچ جنبش نه به تروریسم و فرقه ها در نشست سالیانه حقوق بشر و دمکراسی شرکت کرد. خانم دکتر هشترودی بنا به دعوت جنبش نه به تروریسم وفرقه ها در این نشست شرکت کردند که حضور ایشان باعث خوشحالی جنبش نه به تروریسم و فرقه ها گردید. ایشان ضمن حضورفعالشان در نشست با اعضای عالیرتبه شرکت کننده در جلسه به بحث و گفتگو پرداختند. ازجمله با وزیر سابق دادگستری و عضو پارلمان کانادا آقای ایروین کولتر و از بنیانگذاران یوان هیومن راتس واچ مفصلا به بحث پرداختند. این کنفرانس سالیانه جهت شنیدن گزارشات قربانیان حقوق بشربرگزار میشود. در همین رابطه آقای داود ارشد رئیس جنبش نه به تروریسم و فرقه ها سخنانی بشرح زیر ایراد کردند:

درملاقات با دکترورنر هویر به اطلاع ایشان رسید که: فرقه رجوی در حال تدارک دیدن یک زندان ابدی موسوم به اشرف 3 در ‏محلی دورافتاده میباشد. این محل یک پایگاه نظامی متروکه آمریکایی می باشد با یک فرودگاه و یک سکوی هلی برد کوچک و ‏بخشی از سیستم های داخلی آن مستقیما از آمریکا آورده شده و نصب گردیده اند. از ایشان استمداد کمک شد. ‏

ملاقات با همسر نرگس محمدی در مقر ملل متحد ژنو-------آقای داود ارشد و خانم دکتر هشترودی با همسر نرگس محمدی در این ملاقات آقای تقی رحمانی همسر نرگس محمدی که خودشان نیز چندین نوبت زندان بوده اند از نقض حقوق بشر در ایران گزارشی به کنفرانس ارائه کردند و از تناقضات موجود در سیستم قضایی ایران در جریان محاکمه نسرین محمدی بطور مفصل و جامع سخن گفتند.خانم دکتر هشترودی و آقای مهندس ارشد با ایشان ابراز همدردی کردند و جزئیات بیشتری از موارد نقض حقوق بشر در فرقه تروریستی رجوی که در آن فعال بوده است را برای آقای تقی رحمانی تشریح نمودند.

دادخواهی علیه برده داری پناهجویان در تیرانا همچو لیبی توسط فرقه رجوی در دیدار آقای ارشد با نخست وزیران هلند و اسلووانیا

ملاقات با رهبر حزب دمکراتهای آزاد آلمان (اف پ د) آقای کریستین لیندنر در جریان کنگره سه روزه احزاب لیبرال اروپا در آمرستردام هلند. افشای جنایات فرقه رجوی علیه اعضا و جدا شدگان

آقای ارشد در مورد ادعای فرقه رجوی و حامیانش گفتند چند شاخص آشکار وجود دارد. چرا متحدین آنها بویژه آقای دکتر بنی صدر با پیش بینی سرنوشت آنها در عراق از آنها جدا شدند؟ چرا هیچ ایرانی چه مردمی چه سیاسیون در مراسم آنها شرکت نمیکنند؟ چرا این تشکیلات مجبور است جهت گردهمآیی هایش سیاهی لشکر کرایه کند؟ چرا این تشکیلات در ترس از مردم ایران اجازه نمیدهد با اعضایش درارتباط قراربگیرند؟ چرا ارتباط اعضایش را با جهان قطع میکند؟ چرا تمامی تحلیلگران برحقیقت نفرت مردم از این تشکیلات بدلیل همکاری با صدام را تاکید میکنند؟ چرا باید رجوی در داخل تشکیلاتش زندان و شکنجه برای اعضای خودش راه بیندازد؟ چرا مجبور است برای دریافت حمایت سیاسی هرچند بی ارزش منافع مردم ایران را به کسانیکه خود به کشتن آنها افتخار میکرده است بفروشد و حتی برای چند دقیقه سخنرانی آنها دهها هزار دلار بپردازد؟ چرا حتی عربستان حامی سیاسی و مالی آنها ارزیابیشان از آنها این استکه “هیچ جایگاهی در میان مردم ایران ندارند”؟ چرا در همین پارلمان اعضای سابق منتقدش را بقصد کشت میزند؟ چرا هر منتقدی ایرانی و حتی غیره ایرانی را جاسوس و مزدور رژیم!! میخواند؟ آیا بخاطر همین چرا ها نیست که: وقتی مردم ایران در سراسر کشور جهت خواسته هایشان دست به تظاهرات و اعتراض میزنند هیچ اسمی از آنها نمیآورند؟ آیا این مسئله پیامش غیر از این است که: مردم ایران رژیم حاضر را صد بار به فرقه رجوی ترجیح میدهند. و “تنها آلترناتیو دمکراتیک” جوکی بیش نیست.

خانم دکتر فریبا هشترودی: با یقین میگویم که مجاهدین شکنجه میکنند…. هشترودی1سرکار خانم دکتر فریبا هشترودی یکی از برجسته ترین زنان ایرانی جزء افتخارات ایرانیان در فرانسه، نویسنده و خبرنگار و فعال سیاسی که سابقا عضو شورای ملی مقاومت ایران بوده است که باید ایشان را بیشتر شناخت با علم یقینی در مورد فرقه تروریستی رجوی از درون آن سخن میگوید. وقتی به عمق پوسیدگی تشکل رجوی پی بردم جدا شدم بله

آخرین کلام مهدی تقوایی خطاب به مسعود رجوی

آخرین کلام مهدی تقوایی خطاب به مسعود رجوی

مهدی تقوایی از اعضای زندانی زمان شاه تشکیلات مجاهدین، که رضا رضایی در خانه او با ساواکی ها روبرو و خودکشی کرد. و مسئول چاپخانه مخفی سازمان بود. با همسر و دو فرزندش در مخالفت با انقلاب ایدئولژیک بعد از محاکمه اش در عراق به ارودگاه مرگ رمادی عراق فرستاده شدند تا در آنجا بپوسند.

بیانیه 14 تن

بیانیه 14 تن

نیروی خارج کشور چه میخواهد ‏و بیانیه 14 تن

مقالات پربیننده

فرقه ها در میان ما

دانش علمی شناخت و تمیزدادن فرقه از تشکل سیاسی

بدون شناخت علمی از فرقه های خطرناک تحلیل عملکردهای فرقه رجوی و اثرات بشدت مخرب آن بر اعضا و جداشدگان و خلاص شدن از فشارهای شکنجه گونه روانی مغزشویی های چندین دهساله غیرممکن است

خانم آناگومز نماینده پارلمان اروپا خواستار اخراج فرقه رجوی شد

افشاگریهای خانم سلطانی در رابطه مسعود رجوی با زنان مجاهد

افشاگریهای خانم سلطانی در رابطه مسعود رجوی با زنان مجاهد

قسمت سوم: گفت‌ و شنود با فرشته هدایتی ۳۲ سال در مناسبات و تشکیلات

قسمت سوم: گفت‌ و شنود با فرشته هدایتی ۳۲ سال در مناسبات و تشکیلات

قسمت دوم: گفت‌ و شنود با فرشته هدایتی امروز باید گفت آنچه را که فردا گفتنش دیر است

قسمت دوم: گفت و شنود با فرشته هدایتی: افشاگریهای فرشته هدایتی در مورد فرقه رجوی

قسمت اول: گفت‌ و شنود با فرشته هدایتی ۳۲ سال در مناسبات و تشکیلات

قسمت اول: گفت‌ و شنود با فرشته هدایتی ۳۲ سال در مناسبات و تشکیلات

سیامک نادری مرگهای مشکوک فرقه رجوی را افشا میکند

کشتن و سربه نیست کردنهای فرقه رجوی

سخنان آقای داود ارشد در پنجمین کنگره سکولاردمکراتهای ایران -کلن آلمان

سخنان آقای داود ارشد در پنجمین کنگره سکولاردمکراتهای ایران -کلن آلمان

فعالیت های ما در تصویر

افشاگری به کشتن دادن حسن جزایری از دانشجویان هوادار رجوی

 

نهادهای نظامی در جهان چقدر بودجه دارند؟

توان نظامی

حدود دو هفته پیش (۲۲ مراد ۱۳۹۶) در پی تصویب طرحی در مجلس ایران، برای افزایش بودجه چند نهاد امنیتی و نظامی، گزارشی از بودجه نظامی ایران منتشر شد.

بر اساس آن، دولت باید هزار میلیارد تومان بودجه به نیروی قدس، شاخه برون مرزی سپاه پاسداران، پرداخت کند. هزار میلیارد تومان هم برای افزایش توان موشکی به وزارت دفاع اختصاص داده می‌شود.

یادآوری می‌شود که به دلیل قطعی نبودن اطلاعات موجود در حوزه‌های نظامی و امنیتی جهان، پاسخ‌ها هم قطعی نیستند، بلکه برآوردی منطقی از اطلاعات موجودند.

کشورهای جهان چقدر پول خرج بخش‌های نظامی می‌کنند؟

در سال ۲۰۱۶ میلادی کشورهای جهان ۱۶۸۶ میلیارد دلار (حدود ۱.۷ تریلیون دلار) هزینه نظامی کرده‌اند. این رقم برابر با ۲۲۸ دلار به ازای هر نفر از جمعیت جهان است.

 
منطقه میلیارد دلار
آفریقا ۳۸
آمریکای جنوبی و مرکزی ۶۷
آمریکای شمالی ۶۲۶.۳
آسیا و اقیانوسیه ۴۵۰
شرق و مرکز اروپا ۹۶.۵
اروپای غربی ۲۳۷.۲
خاورمیانه ۱۷۱ (آمار نهایی نیست)
به دلیل وضعیت بحرانی خاورمیانه، هزینه نظامی در این منطقه برآورد اولیه است و به صورت مجزا اعلام نشده است. در نمودار دایره‌ای زیر، سهم قاره‌های جهان از بودجه نظامی را ببیند. با این توضیح که بودجه نظامی آمریکای مرکزی و جنوبی تنها ۴ درصد است و بیشتر بودجه مربوط به ایالات متحده آمریکا است. در مورد اروپا هم همانطور که در جدول بالا می‌بینید، بیشتر هزینه مربوط به اروپای غربی است.

بودجه نظامی چقدر با افرایش توان نظامی مرتبط است؟

ارتباط دارد، اما بالا بودن بودجه، مستقیما به معنی بالا بودن توان نظامی نیست. در توضیح مثال‌های مشخصی آورده شده است.

111111111

 

بودجه نظامی کشورها، و ارتباط آن با اقتصاد کشور و توان نظامی، یکی از موضوعات بحث برانگیز در علم اقتصاد است. نتایج این بحث‌ها گاهی در تضاد هستند. مثلا تحقیقاتی درباره ارتباط افزایش بودجه نظامی در توسعه اقتصادی منتشر شده است و در عین حال، گروه‌های مخالف هرسال روزی برای تشویق دولت‌ها به کاهش هزینه‌های نظامی و صرف منابعش برای بهترکردن زندگی مردم برگزار می‌کنند.

اما برای یافتن ارتباطی بین حجم بودجه نظامی با قدرت نظامی کشورها، اول نیاز به انتخاب معیاری برای تعریف قدرت نظامی و یک رده بندی جهانی داریم.

در سال‌های اخیر نتایج دو رده بندی مشهور بارها در رسانه‌ها نقل شده است. یکی گزارش دو سال پیش کردیت سوئیس (شرکت خدمات مالی و بانکداری سوئیسی در زوریخ) و دیگری رده بندی یک موسسه تحقیقاتی به “نام گلوبال فایرپاور رنکینگ” که به هر دو رده بنده اشاره شده است. این رده برنده براساس معیارهایی است که کارشناسان نظامی این موسسات انتخاب کرده‌اند و اطلاعات قطعی و عینی نیستند.

بودجه نظامی

برای پیدا کردن بودجه نظامی کشورها هم، موسسه تحقیقات صلح استکهلم، یکی از منابع مشهور است. اطلاعات موجود در این بخش قطعی‌تر است. اگرچه اطلاعات موجود در کشورهای غیر شفاف، ممکن است در مواردی قابل اعتماد نباشد.

با داده‌های این دو منبع می‌شود پاسخی برای سوال بالا پیدا کرد. بر این اساس، ۱۰ کشوری که در سال ۲۰۱۶ میلادی بیشترین بودجه نظامی را داشته‌اند، با ۱۰ کشوری که بالاترین رتبه را از نظر توان نظامی داشته‌اند (براساس دو منبع) مقایسه شده‌اند.

بالاترین بودجه نظامی حجم بودجه (میلیارد دلار) قوی‌ترین ارتش‌ها در سال ۲۰۱۷ میلادی فایر پاور) قوی‌ترین ارتش‌های جهان ۲۰۱۵ (سوئیس کردیت)
آمریکا ۶۱۱.۲ آمریکا آمریکا
چین ۲۱۵.۲ روسیه روسیه
روسیه ۶۹.۲ چین چین
عربستان سعودی ۶۳.۷ هند ژاپن
هند ۵۵.۹ فرانسه هند
فرانسه ۵۵.۷ بریتانیا فرانسه
بریتانیا ۴۸.۲ ژاپن کره جنوبی
ژاپن ۴۶.۱ ترکیه ایتالیا
آلمان ۴۱ آلمان بریتانیا
کره جنوبی ۳۶.۸ مصر ترکیه
در هر دو رده بندی، هشت کشوری که بالاترین بودجه‌های نظامی را دارند، صاحب قوی‌ترین ارتش‌های جهان هم هستند. عربستان سعودی، با آنکه بعد از روسیه بالاترین بودجه نظامی را دارد، در رتبه ۲۴ جدول موسسه فایر پاور است. از سوی دیگر، ترکیه و مصر، با آنکه بودجه‌های نظامی هنگفتی ندارند، جزو ۱۰ قدرت نظامی برتر جهان هستند (از دید فایر پاور).

جدول زیر، که ارتش‌های قوی منطقه را فهرست کرده، تناقض میان بودجه دفاعی و توان نظامی را بهتر نشان می‌دهد. مثلا مصر با ۴.۵ میلیارد دلار بودجه، از عربستان با ۶۳ میلیارد دلار بودجه بالاتر است.

نام کشور رتبه (فایر پاور ۲۰۱۷) بودجه نظامی ۲۰۱۶ (میلیارد دلار)
هند ۴ ۵۵.۹
ترکیه ۸ ۱۴.۸
مصر ۱۰ ۴.۵
پاکستان ۱۳ ۱۰
اسرائیل ۱۵ ۱۸
ایران ۲۱ ۱۲.۷
عربستان ۲۴ ۶۳.۷
سوریه ۴۴ اطلاعات موجود نیست
قزاقستان ۵۵ ۱.۱
آذربایجان ۵۸ ۱.۴
عراق ۵۹ ۶.۲
امارات ۶۰ ۲۲.۸ (آمار سال ۲۰۱۵)
افغانستان ۶۹ ۱۷۴ میلیون دلار
تاجیکستان ۱۱۲ ۹۵ میلیون دلار
بخشی از بودجه‌های نظامی هم صرف حقوق و بازنشستگی و از کار افتادگی اعضای نیروهای نظامی می‌شود. این هزینه‌ها به اضافه هزینه‌های تعمیر و نگهداری برای تجهیزات پیشرفته، بودجه‌ها را بالا می‌برد. از طرفی کشورهای توسعه یافته، حقوق بیشتری پرداخت می‌کنند. در آمریکا به عنوان مثل کمترین حقوق به یک نظامی ماهی ۱۶۰۰ دلار و بالاترین حقوق حدود هشت هزار دلار در ماه است که حدودا برابر با شش میلیون تومان است.

نسبت بودجه نظامی به کل بودجه ایران را با نسبت بودجه نظامی کشورهای منطقه با  بودجه کل آن کشور چیست؟

 

download (1)

براساس گزارش موسسه مطالعات صلح استکهلم، پارسال بودجه نظامی ایران، برابر با حدود ۱۸ درصد هزینه‌های دولت بوده است که ایران را در رتبه سوم بعد از عمان و عربستان قرار می‌دهد.

توضیح: بودجه امارات و یمن مربوط به سال ۲۰۱۴ و لبنان مربوط به سال ۲۰۱۵ میلادی است بقیه عددها مربوط به سال ۲۰۱۶ میلادی.

 

 


پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

 
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS20k
دریافت مطالب جدید از طریق ایمیل5k
مارادر فیسبوکتان به اشتراک بگذارید12k
از کانال یوتوب ما بازدید کنید14k
از کانال یوتوب ما بازدید کنید
extra smooth footnotes